Erhverv

Nytårskur for erhvervslivet i Ishøj Kommune

Ishøj Kommune inviterer erhvervslivet til nytårskur. Grafik: Ishøj Kommune

Den 17. januar 2023 inviterer borgmester Merete Amdisen til nytårskur for virksomheder og erhvervsdrivende i Ishøj

For første gang holder Ishøjs borgmester Merete Amdisen nytårskur for kommunens lokale erhvervsliv. Hun ser nytårskuren som en oplagt mulighed for netværk og dialog på tværs af erhvervslivet, politikere og forvaltningen i Ishøj.

På programmet er en nytårstale fra borgmester Merete Amdisen, oplæg fra administrerende direktør i Dansk Erhverv, Brian Mikkelsen, samt et musikalsk indslag og tid til netværk og dialog.

”Jeg glæder mig til at tale med de erhvervsdrivende og høre mere om, hvad de er optaget af i 2023, siger borgmester Merete Amdisen og tilføjer:

”Ishøj Kommune prioriterer samarbejdet med de lokale virksomheder højt og har blandt andet etableret et nyt erhvervsråd som et led i den tætte dialog. Kommunens virksomheder er en vigtig medspiller i jobskabelsen og forudsætningen for lokale arbejdspladser. Derfor skal kommunen medvirke til at gøre det attraktivt at være virksomhed i Ishøj.”

Arrangementet holdes tirsdag den 17. januar kl. 15.30-18 i byrådssalen, Ishøj Rådhus, Ishøj Store Torv 20, 2635 Ishøj.

Interesserede virksomheder og erhvervsdrivende i Ishøj Kommune kan tilmelde sig til nytårskuren senest den 16. januar på: ishoj.nemtilmeld.dk/1

Kommentarer