Ishøj

Oplev Bryan Rice til Ishøj Kommunes Julekoncert

Pressefoto

Der vil være julestemning både ude og inde den 10. december, når Kulturium Musikteater i Ishøj åbner dørene til årets store julekoncert. I år kan du hygge på terrassen i et juletelt med gløgg og æbleskiver, inden underholdningen starter kl. 14 i salen.

Traditionen tro vil kommunens kulturudvalgsformand byde velkommen, og herefter åbner en kvartet fra Ishøj Kulturskole ballet med både julemusik og andre sange fra deres helt eget repertoire tilegnet i undervisningen på skolen.

Ønsketid

Efter en kort pause og et par fællessange går Bryan Rice på scenen. Hans juleturné har fået navnet ’Ønsketid’. Den består af hans yndlingsjulesange fortolket på en ny måde og blandet med velkendte hits og historier om julen og musikken. Bryan synger også sin egen julesang om, hvordan man som voksen kan lykkes med at genfinde den forventningsglæde, kan som barn havde til julen.

Gløgg og æbleskiver

Du kan som altid købe gløgg og æbleskiver samt andre drikkevarer i baren til rimelige priser. I år er det dog kun, inden koncerten starter, og her kan sidde både i musikteatrets foyerområder og i et telt på terrassen og indtage lækkerierne.

Billet til koncerten koster 50 kr. og kan købes på kulturium.dk eller i musikteatrets billetsalg.

Kommentarer