Magaxin

Sådan finder du et godt gulv til køkkenet

Artiklen er sponsoreret.

Køkkenet er et rum, som vi bruger meget. Det skal være funktionelt og praktisk. Det samme gælder gulvet i køkkenet. Det skal gerne kunne holde til lidt af hvert. Det skal samtidig også være nemt at gøre rent. Man kan gøre brug af mange forskellige typer af gulv, i køkkenet. Der er dog nogle gulvtyper, der passer bedre til køkkenet end andre gør. Din lokale gulvmand kan eventuelt hjælpe dig med dette. Dansk Epoxy kunne også være en mulighed. Herunder kan du læse mere om, hvilket gulv du kan have i køkkenet. 

Et praktisk gulv

Hvis du bor i et hus med børn, så er det ekstra vigtigt at have et praktisk gulv. Her kunne et PU gulv være en mulighed. Denne type gulv er meget slidstærkt, så det kan holde til lidt af hvert. Det er også et gulv, der er behageligt at gå på, hvilken er en fordel i køkkenet. Et epoxy gulv kunne også være en praktisk løsning, til køkkenet. Dette er også et meget slidstærkt gulv. Det er også et gulv, der er nemt at gøre rent. Så disse to typer gulve kan være en mulighed til et praktisk gulv, i køkkenet. 

Det æstetiske valg

Hvis du ikke kun ønsker et praktisk gulv og måske går lidt mere op i gulvets æstetik, så findes der også nogle løsninger til det. Det kunne for eksempel være et laminatgulv. Denne type gulv kan fås i et hav af mønstre og strukturer, for eksempel træ. Det betyder, at du har et gulv, der har samme udtryk som et trægulv, men er del mere hårdfør. Det er nemlig et meget holdbart gulv, som også er vandafvisende. Dette er en fordel i køkkenet, hvis uheldet er ude og man spilder noget, ud over gulvet. Denne type gulv er også nem at rengøre. 

Kommentarer